0

 


Υλικά
4 κουταλιές κοφτές αλεύρι
4 κουταλιές κοφτές βούτυρο
2 φλιτζάνια ζωμό 
2 αυγά (κυρίως τα κροκάδια )
χυμό 1 λεμονιού
Αλάτι, άσπρο πιπέρι

Εκτέλεση
Ζεσταίνω σε μικρή κατσαρόλα το βούτυρο
και ρίχνω το αλεύρι. Ανακατεύω επί 1 λεπτό
και προσθέτω το ζωμό και το αλατοπίπερο.
Τέλος τα αυγά χτυπημένα με το χυμό του
 λεμονιού. Βραζω τη σάλτσα για μερικά 
λεπτά.
Next
This is the most recent post.
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δημοσίευση σχολίου

 
Top